Bewakingscamera’s – FishEye Bewakingscamera’s

Fisheye en panoramische bewakingscamera’s bieden een veel breder gezichtsveld dan vaste camera’s, namelijk tot 360 graden! In tegenstelling tot de vaste camera’s die een beperking hebben tot een specifieke plek of gebied, zoals een kamer, hal, kantoor kast, en de in- en uitgangen, fisheye en panoramische bewakingscamera’s kunnen een veel groter gebied bewaken. Afhankelijk van uw behoefte aan veiligheid, kan een fisheye of panoramische bewakingscamera zijn wat je zoekt, aangezien beide kan bewaking voor grote gebieden zoals winkels, magazijnen, parkeerplaatsen, stadions, musea, concertzalen, en havens.

Fisheye bewakingscamera’s creëren een beeld in de vorm van een cirkel of ovaal, met een 180 graden of 360 graden breed gezichtsveld afhankelijk van de lens cirkel ‘diameter. De curve van de fisheye lens kan in alle richtingen tegelijk kijken, waardoor deze bewakingscamera een praktische keuze is voor de detailhandel, boetieks, transport voertuigen, of op kantoor. Fisheye bewakingscamera’s worden meestal verzonken gemonteerd op een plafond of in een muur (met name in het middelpunt van de locatie) om een groot gebied op te kunnen nemen.

Verder hebben fisheye camera’s een discrete vorm, zodat ze uitzonderlijk goed opgaan in zowat elke achtergrond. Ook belangrijk om op te merken is dat sommige VMS platformen en NVR’s de camerabeelden om kunnen vormen naar een plat, eendimensionaal plaatje. Perfect voor sportevenementen, parkeerplaatsen, jachthavens, en warenhuizen, panoramisch beveiligingscamera’s geschikt  voor het controleren en registreren van alle activiteiten in zijn gezichtsveld. Als u op zoek bent naar hele scènes met meer details in meer richtingen vast te leggen, dan is een panoramische beveiligingscamera’s perfect voor uw bewaking behoeften.

fisheye

 

Model Resolutie Sensor Prijs
BK-F7070a 960P(1280*960) 1.3MP 0.01 low lux Panoramic  WDR €349,00 Incl. BTW

H.264 Dual stream encoder; 1/3″ 1.3Megapixel CMOS, 1.3MP: 1280*960 , 0.01 low lux sensor 360º(Fish-Eye Lens)  Wijd dynamisch bereik (WDB) Sensor. Support SD-Card, WIFI Support. Multi-Scherm software en CMS; FTP/DDNS/RTSP/DHCP/NTP/PP/POE/UPnP Support Onvif om met NVR te verbinden, Plug & Play.