HD Camerasystemen – HD Recorders

NVR bewakingscamera

Het verschil tussen DVR, NVR en HVR

DVR (Digital Video Recorder): Een analoge en / of IP gebaseerde recorder, is een elektronisch apparaat die beelden op neemt en opslaat in een digitaal formaat op een schijf zoals een HDD, USB-stick, SD-geheugen kaart of een andere lokaal apparaat voor massaopslag . Een digitale video recorder geconfigureerd voor fysieke veiligheid toepassingen nemen videosignalen van gesloten tv-circuit camera’s op voor opsporing en preventieve doeleinden. Elke goede DVR biedt tal van geavanceerde functies vergeleken met de traditionele VCR (Video Cassette Recorder) technologie, waaronder video zoekopdrachten per gebeurtenis, tijd, datum en camera.

NVR (Network Video Recorder): In tegenstelling tot zijn voorganger, de DVR, hoeft een NVR niet in hetzelfde gebied als uw camera’s en bekabeling te staan. De unit kan vrijwel overal geplaatst worden, het dient gewoon aan hetzelfde LAN-netwerk gekoppeld te zijn als de IP-gebaseerde bewakingscamera’s. In termen, een NVR is te onderscheiden van DVR omdat hun inbreng wordt toegewezen op een netwerk in plaats van een directe verbinding met een opslagmedium. Camerabeelden op een DVR wordt gecodeerd en verwerkt, terwijl de camerabeelden op een NVR worden gecodeerd en verwerkt in het camera netwerk en dan gestreamd wordt naar de NVR voor opslag of remote viewing (camerabeelden op afstand bekijken).

HVR (Hybride Video Recorder) is een combinatie van een DVR en NVR. Onze selectie van hybride DVR recorders zijn in staat om video en data van zowel traditionele analoge als de IP beveiligingscamera’s op te nemen. Het voordeel van een HVR is dat u de huidig analoge beveiliging apparatuur kunt blijven gebruiken, samen met de nieuwere netwerk IP-technologie. Dit stelt u in staat om uw huidige surveillance systeem te upgraden in uw eigen tempo en volgens uw budget. Onze hybride recorders zijn voorzien van multiplex bediening zodat u gebruik kunt maken van live view, afspelen, opnemen en een back-up van uw video’s maken, allemaal op hetzelfde moment. Sluit onze HVD aan op uw netwerk om op afstand uw bewakingscamera via een webbrowser of via onze gratis smartphone app vanaf elke locatie te beheren.

 

NVR

 

BK-N4010 4 Kanalen1  SATA HDD aansluiting HDMI   H.264 High profile compressie
4*720P INPUT RECORD;
1/4 SCREEN PREVIEW;
Support Onvif
Support P2P Cloud
Support networkLive camerabeelden bekijken op smartphone of tablet.
 €249,00Incl. BTW
BK-N4011 8 Kanalen 2  SATA HDD aansluitingen HDMI   H.264 High profile compressie
8*1080P/960P/720P INPUT RECORD;
1/4/8/9 SCREEN PREVIEW;
Support Onvif
Support P2P Cloud
Support networkSupport XM cloud(xmeye.net)Live camerabeelden bekijken op smartphone of tablet.
€349,00Incl. BTW
BK-N4012 16 Kanalen4  SATA HDD aanluitingen HDMI   H.264 High profile compression
16*(1080P/960p/720P),16*3MP,8*5MP INPUT RECORD;
1/4/8/16 SCREEN PREVIEW;
Support Onvif
Support XM cloud(xmeye.net)
Support networkLive camerabeelden bekijken op smartphone of tablet.
€599,00Incl. BTW